Miks on saja aastased ettevõtted nii edukad?

Läbi aegade juureldakse selle üle, mis on nende eripära? Tuleb meeles pidada, et ajaga kaasa käies on meil võimalik õppida. John C. Maxwell: "Vahepeal me võidame, vahepeal me õpime"
Kui me väärtustame innovatsiooni ja usaldust üksteise vahel, siis on see jõud, mis aitab kaasa ka kõige keerulistemas majandusolukordades.
Mida sügavamad on suhted, seda tugevam on juhtimine.
 
Paljud tahavad juhtida aga nad ei tea, mis on selle hind. See pole lihtsalt positsioon, mis sulle antakse, see on inimeste valik vastutada oma tegevuste ja otsuste üle. Otsus mitte midagi teha, on ka otsus.
 Robin Sharma oma raamatus "Juht ilma tiitlita" on öelnud: "Mida suurem on unistus, seda tähtsam on meeskond.
Seda peame kindlasti meeles Konsult Kinnisvara meeskonnas ning see on üks suuri väärtuseid, mida kindlasti tuleb meeles pidada.
Kui luua olukord, kus ettevõttes töötavad inimesed, kes tunnevad, et nad kuuluvad kellegi ja millegi juurde ning neid kuulatakse, siis see on tunnustus. Tänu sellele tekib usaldus ja tahe midagi ära teha. Inimesed muutuvad proaktiivseks ning vastutavad ja otsustavad iseseisvalt.
Tekib olukord, kus inimene ei karda eksida. Sellega algab teekond, kus areneb isiksus ja juht inimeses endas. Ettevõte kasvab edukalt, kui seal on suurepärased isiksused ja hea sünergia.

Suurepärane on mõelda, et inimestel on midagi, mis sobib ja läheb kokku nende loomusega nende endi töö juures. Meis kõigis peitub kunstnik, mis õiges meeleolus vallandub. Tuleb luua lihtsalt tingimused.

Tänapäeval pole niivõrd oluline protsess, kuivõrd on  tulemus.